Recul AS innleder et samarbeide med Centriair for å styrke sin posisjon innen luktreduksjon i Norge

aktiuelt_placeholder

Vi i Recul leverer tjenester og utstyr til prosjekter hvor lukt er, eller kan bli, et problem! Vi jobber med alle bransjer som støter på luktutfordringer og har lang erfaring og høy kompetanse når det kommer til håndtering av nettopp dette. Vi hjelper deg – enten du har behov for rådgivning, eller om du ønsker spesifikke tiltak!

Vi i Recul er klar over at det kan være vanskelig å vite hvordan man skal gå frem dersom man har prosjekter hvor lukt er en utfordring. Derfor ønsker vi å være en god diskusjonspartner, hvor vi kan bidra med vår kunnskap – gjennom alt fra spredningsberegninger og vurderinger av luktutslipp, til valg av prosessutstyr og plassering av virksomheter. Derfor vil det være ideelt at vi kommer inn i ditt prosjekt så tidlig som mulig!

Vi vil også kunne hjelpe deg når det kommer til spørsmål om skorsteinshøyder og luktreduksjonsløsninger.

For å kunne tilby et bredt utvalg av løsninger til våre kunder, har Recul inngått ett samarbeid med Centriair. Vi er stolte over samarbeidet med Centriair, som har en sterk posisjon innen næringsmiddel, biogass, avfall og avløpsbransjen. For Recul og våre kunder vil samarbeidet med disse dyktige folkene føre til at vi har muligheten til å tilby mer effektive renseløsninger, som også har en bedre bærekraftsprofil – det er vi glade for!